Şampiyon Takım Kupasını, Başkan Gümüş’ten Aldı

Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, hafta sonu konuk ettiği Seydikemer Belediyesi Voleybol Takımını yenerek, Muğla İl Şampiyonu oldu. Şampiyon takım final maçı sonrası kupasını Başkan Gümüş’ten aldı.
Menteşe Belediyesi voleybol takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. A Takımının bölgesel ligdeki şampiyonluğundan sonra, şimdide genç erkekler voleybol takımı 2017 – 2018 Voleybol Sezonu, Muğla İl Şampiyonluğunu elde etti.
İki takımın kıyasıya mücadele ettiği final maçında parkeden galip ayrılan Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol takımına, taraftarlar maç boyunca destek verdi.
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün takımı yalnız bırakmadığı şampiyonluk maçında, filenin efeleri kupalarını Başkan Gümüş’ten aldı.
Şampiyon takımı kutlayan Başkan Gümüş, “Çok mutluyuz. Gençlerimizin bu başarısı bizlere umut veriyor. Şampiyon takımımızı, Antrenörümüzü, gençlerimizin ailelerini ve bugün burada bizlere destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Biz gençlerimize inandık. Onlarda bizi mahcup etmedi ve şampiyon olduk. Takımımızı kutluyorum. Hedefimiz bölge şampiyonluğu ve ardından Türkiye şampiyonası.” dedi.
Kupasını Başkan Gümüş’ten alan filenin efeleri, şampiyonluğu Başkan Gümüş ve taraftarıyla birlikte kutladı.
Muğla İl Şampiyonu olan Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımı, Nisan ayında yapılacak olan Bölge Şampiyonluğuna katılacak. Menteşe Belediyesi Genç Erkekler Voleybol Takımı buradan da şampiyon ayrılırsa Haziran ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak.