Gebe Okulu İlk Mezunlarını Verdi

Menteşe Belediyesi’nin “Bilinçli Gebelik, Güvenli Annelik” sloganıyla hayata geçirdiği Gebe Okulunda derslere katılan ve bebek bakımı konusunda uygulamalı eğitimlerini tamamlayan anne adaylarına katılım belgeleri Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından verildi.
Menteşe Belediyesi bünyesindeki bir doktor, bir doğum koçu hemşire, bir bebek hemşiresi ve bir uzman psikolog tarafından verilen gebelik döneminde beslenme, egzersiz, anne karnında bebeğin gelişim süreçleri, doğru emzirme, anne sütü faydaları ve yeni doğan bebek bakımı gibi konularda eğitim alan ayrıca gebelik egzersizleri ve pilates yaparak eğitimi tamamlayan gebelere katılım belgelerini ve hediyelerini Başkan Gümüş takdim etti. Başkan Gümüş, “Projemiz ile gebelik süresince anne-baba adaylarının mutluluğunu paylaşan, konuyla ilgili endişelerini azaltan ve sorularına yanıt veren bir çalışma yürüttük. Gebelerimiz bu eğitim süreciyle daha rahat ve sağlıklı birer hamilelik süreci yaşadı. Doğum sonrası da kendilerini ziyaret etmek istiyoruz. Gebe okulunda yeni sınıflarımız açılacak, kayıtlarımız devam ediyor” dedi.
Başkan Gümüş konuşmasının ardından gebe okulu eğitimlerini tamamlayan kadınlara katılım belgelerini ve hediyelerini takdim etti.
Gebe Okulu eğitimlerine egzersiz yapmaya engeli bulunmayan, riskli bir gebelik yaşamayan, ağır psikiyatrik bir hastalığı olmayan ve eğitime katılımda sürekliliği sağlayabilecek tüm anneler katılabiliyor. Gebe Okuluyla ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak isteyenler Menteşe Belediyesi’nin 214 48 80 – (Dahili) 6610 numaralı telefonundan iletişime geçebilirler.