Başkan Gümüş’ten Amatör Spora Destek

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2. Amatör Kümede mücadele eden Menteşe ilçesine bağlı Muğla Gençler Birliğispor, Yerkesikspor, Özpisispor ve Düğerek Güneşspor’a malzeme yardımında bulundu.

İmkanlar dahilinde spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini dile getiren Başkan Gümüş, amatör sporun gelişmesinin, gençlerin spora yönelmesi adına da önem arz ettiğini ifade etti.
Başkan Gümüş, “Özellikle gelişim çağındaki çocuklarımızın spora yönlendirilmesi çok önemli. Çünkü sporun her alanı gençlerimizin daha disiplinli olmasını sağladığı gibi fiziksel ve zeka gelişimlerine de olumlu katkı sağlar. Geleceğimiz olan çocuklarımıza gerekli imkanlar yaratıldığında alanlarında ne kadar başarılı olduklarını görüyor ve onlarla gurur duyuyoruz. Menteşe Belediyesi olarak olanaklarımız çerçevesinde spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.